Skal jeg vide det med småt på mit lån?

Læs altid det med småt på en lånekontrakt. Nogle forpligtelser som ATM gebyrer kan køre dig ind i problemer, hvis du ikke er forsigtig. Men hvis du følger disse tips, bør du kun behøver at gøre dig bekendt med vilkårene for et lån og ikke behøver at bekymre sig om dens vilkår. Du bør forstå betaling af renter og eventuelle rabatter muligheder kan være tilgængelige fra en långiver til en anden.

Før du skriver under, skal du altid stille spørgsmål. Du bør bede om de oplysninger, du har brug for, og alle detaljer, fordi kontrakten er mellem dig og banken, ikke dig og långiveren. En bank kan forsøge at sælge tjenester, den ikke ændrer. I dette tilfælde spørge, om nogen af de konti, der føres af lånet officer er i øjeblikket i standard, eller er han under Internal Revenue Service revision, eller er han nogensinde i en skattegæld. Det er nedsivning at medtage alle kontroller, besparelser eller andre konti kan holdes som standard. Når du ved, du er, at du skal bevæbne dig med oplysninger og gøre din forskning. Hvis du ikke kan, skal du kontakte en advokat.

Når du er komfortabel, du har udelukkelser til ethvert handicap, bør du læse det med småt i kontrakten. Denne aftale bør afsløre alt om renter, alle sanktioner og begrænsninger af ydeevne, og hvordan lånet vil blive tilbagebetalt. Hvis du køber eller underskriver et langsigtet lån, vil du være bundet af det for at holde en bestemt mindsteløn og arbejde i mindst 12 måneder.

Hvis du har brug for penge til at betale for college uddannelse, vil du højst sandsynligt finde undervisning omkostninger (plus værelse og bord) specifikationer, der indgår i kontrakten, eller få undervisning omkostninger i starten af lånet sigt. Du har aldrig mulighed for at få dækning fra andre kilder som forældre eller retsforfulgt, hvad forsikringsselskabetOUCHSTO thinkyou’s worth. Hvis din anslåede værdi af uddannelse er $ 20.000, og du har betalt for dit lån dækker $ 20.000 af undervisning og renten er 13%, har du betalt ca $ 11.000 mod at låne dine penge (ud over de vigtigste), herunder rentebetaling, hvis dette er inkluderet. Hvis du foretager minimum betalinger, så i dette tilfælde har du betalt ca $ 5.900 i renter primært på din gæld.

Hvis du ikke har lønnet beskæftigelse, som en fuldtidslærer, eller selvstændige, kan du tænke dybt om at betale for uddannelse. En lønnet ydelse i 10-15 år, selv om du tjener mere end minimumsskoleydelsen, kan være et bedre valg. Hvis du laver mere end det, så valget af at betale stivere for college, fordi du har brug for det vil altid forblive din. Ingen, ingen bør beslutte, at deres fremtid afhænger af at låne penge til at gå på college. Som om vi lige talte om at læse dette, er det en personlig beslutning.

De fleste mennesker er nødt til at låne penge for at få en anstændig uddannelse. fotokopiere dette som alle andre jurisdiktioner, bortset fra at du planlægger at betale penge for din college uddannelse. Dit spørgsmål bør være:

Skal jeg låne penge til at gå på college?

Kan jeg betale med de penge?

Vil jeg stadig være interesseret i at gå på college, når jeg dimitterer og gå på arbejde på fuld tid?

Er min indkomst skal ændres til det punkt, hvor jeg ikke har råd til universitetet efter endt uddannelse?

Er mine teorier, projekter eller bærbare computere papir eller andet kommer til at koste penge?

Vil mine handelsbyer tid forblive den samme, så jeg ikke vil være i stand til at rejse til andre lande for at studere?

Vil jeg have råd til udgifterne til andre udgifter, når jeg køber en bil, starter et hus eller køber en båd?

Vil jeg hjælpe folk?

Er mine teorier, projekter eller lektier vigtige nok til at blive anerkendt af andre?

Kender jeg forskellen mellem en investering eller et offer?

Skal jeg straks begynde at købe ting på kredit, så jeg kan forsøge at få alle til at vide om det?

Har jeg penge nok?

Har jeg en plan om at betale alle mine regninger og leve uden penge?

Skal jeg kigge efter muligheder for at tjene penge på internettet?

Skriv kommentar