Sådan udvikler du din vindende Pick 6-strategi

Det er meget svært at ramme vindertallet i lotteriet. Der er kun én chance i hvert tusinde for at få den 6-cifrede vindende kombination. Dette gør det til den dyreste lotteriseddel i verden. For at have en chance for at vinde jackpotten, skal du bruge et let valg. Men vil have din egen Pick 6 strategi virkelig øge dine chancer for at ramme jackpot?

Det er sandt!

Med hjælp fra en ekspert, kan du øge dine chancer for at vinde Pick 6 Dette skyldes, at du kan bruge de retningslinjer, som en ekspert i Winning Pick 6. Den vindende pick 6 strategi har vist sig at arbejde for de fleste lotto vindere, der har prøvet det. Blogindlægget blev skrevet af pickingpt1. Du kan se blogindlægget på: smarterandluckier.blogspot.com.

Denne strategi giver dig mulighed for at vælge tal, der er mere tilbøjelige til at blive trukket i fremtiden. Du kan faktisk indsamle nok data fra fortiden til at oprette dit eget vindende nummer. Du kan vælge at medtage de mest udtrukne tal i dine talvalg, eller du kan bruge de mindre hyppigt udtrukne tal.

For at komme i gang kan du de fleste gange henvise til en liste over tidligere vindende numre. Du skal sikre dig, at dine numre afspilles i den rigtige rækkefølge. Hvis du har 50 numre at spille, skal du kun spille de første 30 numre.

Brug en hjælpestrategi, der indeholder de mest anvendte tal. Mange mennesker begår fejlen ved at spille to tal på én gang eller det samme nummer to gange. Dette vil øge dine chancer for at tabe, snarere end at øge dine chancer for at vinde. Dobbelt tal har meget lille chance for at vinde. Du bør aldrig spille det samme nummer to gange, da du kun vil øge dine chancer for at tabe.

Vælg tal, der er mindre populære for at øge dine chancer for at vinde. Pick 5- og Pick 6-kampene i Texas spilles to gange dagligt. Grunden til de fleste mennesker spiller de samme tal er fordi de mener, de er mere tilbøjelige til at blive trukket end andre numre. Forskning fra nogle individer viser, at dette ikke er sandt.

De fleste lotteri strateger enige om, at de hyppigst anvendte numre er de bedste. Disse tal bruges ikke så ofte som de mere populære tal. Du vil bemærke, at Pick 5 og Pick 6 numre ikke er større end de 30 numre i 90-ball bingo spil.

Statens lotteri hjemmeside har den nøjagtige lotteri numre, så du kan spille dine data. Denne liste er tilgængelig efter dag eller lodtrækning. New Jersey lotteri hjemmeside vil give en komplet liste over resultaterne fra de sidste 1000 tegninger.

Skriv kommentar