Sådan får du en fyr til at lægge mærke til dig

Bliver du frustreret i forsøget på at få en fyr til at lægge mærke til dig? Føler du, at du altid vil være bare en ven eller et springbræt til den fyr, du virkelig ønsker? Ønsker du at lære at få en fyr til at lægge mærke til dig ordentligt?

Hvis du er en af de mange kvinder, der har lyst til et skridt væk fra at have den fyr, du altid har drømt om, men har altid været i stand til at have, så nu er det tid for dig at lære at få en fyr til at lægge mærke til dig ordentligt. Ved at bruge nedenstående tip vil du være i stand til at have så meget tættere på, hvem du ønsker.

Tip #1: Vær den ene person, han tilbringer mest tid med at opnå forførelse terapeuter give deres smarte kvinder en tiltrængt løft i at få deres fyre til at øge den tid, de tilbringer sammen, uden at det føles som nogle ensomme tid. Ved at gøre dette vil du være i stand til at skabe en langt mere romantisk obligation. Sørg for, at du altid gør en eller to ting sammen, uanset om det kommer til at vise, en romantisk film, en kunst klasse, osv., og er i stand til at opsuge hinandens tilstedeværelse og få at vide, hvordan den anden person tænker og føler.

Tip #2: Sørg for, at han er spa-venlig med lidt mystikNår du forsøger at få en fyr til at lægge mærke til dig, skal du sørge for, at du giver ham lidt mystik. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at skabe en smule intriger, men vil også fortælle ham, at du er villig til at give ham en oplevelse, som ingen anden pige har uddelt før.

Tip #3: Lad ham forpligte sig til at lære dig at kende for tidligtNår du forsøger at få en fyr til at lægge mærke til dig, så skal du få ham til at føle, at han har brug for at lære dig at kende, så han kan have en dybere forbindelse med dig. Skorpionen mænd er generelt ikke meget ivrige efter at åbne op og lade pigen i deres liv langsomt. Så sørg for, at du ikke har børstet nogen negativitet og drej fokus mere i hans retning, når du er sammen med ham. Lad det ikke være så langt, at han føler, at han kender dig helt, men sørg for at du skaber en vis interesse med denne fyr.

Tip #4: Få ham til at føle sig godt At være et nervøst vrag kan være meget utiltappealing. Lær at kontrollere din angst eller enhver anden negativ følelse, du måtte have, når du forsøger at lære at få en fyr til at lægge mærke til dig. Det er ikke okay at føle nervøs, når du forsøger at få en fyr til at lægge mærke til dig, men når du er der, bør du være i stand til at slappe af og føle sig trygge. Din selvtillid vil være noget, han vil lægge mærke til og indgå i hans ønske om dig.

Tip #5: Undgå ordet “Commitment”Vedrørende med en fyr behøver ikke at involvere en diskussion om ægteskab og børn. Nogle meget nemme ting at gøre, er at dele, at du ville elske at se ham igen, men ikke når han ser på en ring størrelse. Del, at du ville elske at se ham i sidste ende bære den ring, du fik for ham. Hold det let, flirtende og sjovt, og det vil være næsten umuligt for ham ikke at lægge mærke til dig. Aldrig opdrage eller opdrage ordet engagement. Det ord er skræmmende nok for enhver mand.

Tip #6: Vær tilfreds med at være venner og glem alt om en fremtid sammenFinde måder at være venner med en fyr i stedet for at sprænge alt i luften sker ikke natten over. Husk, hvis du får ham til at føle, at din verden drejer sig om ham, vil det ikke fungere. Du er nødt til at lade ham opdrage det emne, at han vil være hans ven, når han ønsker at tale om en fremtid sammen. Det vil der være masser af tid til senere. Lige nu handler det om at arbejde på at være venner og nyde hinandens selskab.

Tip #7: Sørg for, at han har gjort et positivt indtrykNår du kommer til at kende ham, forsøger at vinde hans hjerte er ubrugelig. I stedet være så ægte som du kan og finde måder at vinde hans hjerte. Vækst er en vidunderlig ting, og hvis han har en enorm ost denne foregår, kan det være en deal breaker. Prøv at finde ud af noget, der fik ham til at give dig kaldenavnet, og lad ham vide, hvor meget du elsker det, når han lader dig stikke brystet ud.

Tip #8: Lad ham ringe til dig i slutningen af dagenHvis du vil have en fyr til at lægge mærke til dig, skal du give ham et pusterum. Hvis du spiser middag sammen, og han dytter eller kalder dig noget underligt navn, mens du nipper til din vin, så giv ikke efter og fortæl ham, hvor vred du er på ham. Han vil enten blive vred på dig, eller han vil have dig togamesas gui guevous. Desuden var de nætter sammen sjove, men du burde gå i seng med ham nu.

Skriv kommentar